Avís legal

Aquest web és propietat de l’Aula d’Extensió Universitària de Cerdanyola del Vallès. L’accés a aquest web implica que s’han llegit i acceptat les següents condicions d’ús:

Condicions d’ús

Aquest web conté materials informatius elaborats per l’Aula d’Extensió Universitària i es reserva el dret de modificar-los sense avís previ. L’usuari no ha d’enviar cap informació confidencial sense consultar-ho, prèviament, amb l’Aula d’Extensió Universitària. Alguns enllaços d’aquest web condueixen a webs de tercers. L’Aula d’Extensió Universitària no respon dels seus continguts.

Limitació de responsabilitat

Ni l’Aula d’Extensió Universitària ni els membres del seu equip, es responsabilitzen dels errors o omissions dels continguts d’aquest web, ni seran responsables de cap actuació feta a partir de la informació que hi apareix. L’Aula d’Extensió Universitària, no garanteix l’absència de virus o elements que puguin provocar danys en el sistema informàtic o en fitxers de l’usuari, i no respon pels danys i perjudicis que es puguin ocasionar.

Propietat Intel·lectual

Els continguts i dissenys d’aquest web són propietat de l’Aula d’Extensió Universitària de Cerdanyola del Vallès. Queda prohibida qualsevol forma d’explotació d’aquests continguts. Només se n’autoritza l’ús privat o amb permís de l’Aula d’Extensió Universitària i sempre que se citi clarament la propietat intel·lectual.

Protecció de dades

Les consultes a l’Aula d’Extensió Universitària de Cerdanyola del Vallès, exigeixen la recollida d’algunes dades personals. Si no es faciliten, no serà possible prestar aquests serveis. El sol·licitant autoritza la incorporació de les seves dades a un fitxer de l’Aula d’Extensió Universitària i autoritza a aquesta l’ús de les seves dades per a l’enviament de comunicacions comercials i informatives relacionades amb la seva activitat. L’usuari podrà exercitar els drets d’accés, rectificació o cancel·lació de dades i oposició amb una sol·licitud escrita a : Aula d’Extensió Universitària.  Ateneu de Cerdanyola. Carrer de la Indústria, 38 – 40 08290 Cerdanyola del Vallès. O per mail a [email protected]